Προκήρυξη

Αθήνα, 4/04/2018

αρ. πρωτ. 3

Προς: Σωματεία.

Αθλητικούς Οργανισμούς Δήμων

Δημόσια Σχολεία - Εκπαιδευτήρια

Ιδιωτικά Γυμναστήρια κ.α.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ       ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

΄΄ 2o ALL STAR FESTIVAL GYMNASTICS ΄΄

28 & 29/04/ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος΄΄ΑΛΜΑ ΩΡΩΠΟΥ΄΄ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι διοργανώνει το δεύτερο Φεστιβάλ Γυμναστικής .΄΄2 AllStarFestivalGymnastics2018΄΄ Με την Άδεια της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (Ε.Γ.Ο) & υπό την αιγίδα του Δήμου Ωρωπού. Ακολουθώντας την ιδέα και την φιλοσοφία της Γυμναστικής, το Φεστιβάλ είναι μη αγωνιστικού χαρακτήρα, όλοι βραβεύονται και αποβλέπει στην όλο και μαζικότερη συμμετοχή αθλουμένων στα αθλητικά δρώμενα.

Α. ΧΡΟΝΟΣ & ΤΟΠΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ

Το Φεστιβάλ Γυμναστικής ΄΄ AllStarFestivalGymnastics 2018΄΄ θα διεξαχθεί στον Κλειστό Γυμναστήριο Αυλώνα του Δήμου Ωρωπού Αττικής , στις 28 & 29/04/18.

Το πρόγραμμα θα σας ανακοινωθεί μετά τις 23/04/18 (λήξη δηλώσεων συμμετοχής).

Β. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι παρακάτω φορείς :

• Αθλητικά Σωματεία - Μέλη της Ε.Γ.Ο., Δημοτικοί Αθλητικοί Οργανισμοί, Κ.Α.Π.Η., Δημόσια και Ιδιωτικά Σχολεία, Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Δημόσια και Ιδιωτικά Ι.Ε.Κ., Σύλλογοι Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, Αθλητικοί και Γυμναστικοί Σύλλογοι, Ιδιωτικά Γυμναστήρια, Σχολές Χορού, Ελεύθερες Ομάδες Χορού-Γυμναστικής και γενικά όποιος καλλιεργεί το άθλημα της Γυμναστικής.

Γ. ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Α) Για Ομαδικά Προγράμματα .

• Δεν υπάρχει όριο ηλικίας στα ομαδικά προγράμματα (συμμετέχουν όλες οι ηλικίες)

• Κάθε πρόγραμμα πρέπει να απαρτίζεται από τουλάχιστον (5) Άτομα - αθλούμενους (ομαδικά προγράμματα)

• Η χρονική διάρκεια κάθε προγράμματος πρέπει να είναι έως (8) λεπτά (ομαδικά προγράμματα) είσοδος και έξοδος δεν συμπεριλαμβάνεται στον χρόνο προγράμματος.

• Ελεύθερη επιλογή της μουσικής :

  1. Οι ομάδες πρέπει να αποστείλουν την μουσική στο mail.alma.oropos@gmail.com αναγράφοντας των φορέα , και να έχουν 1ο αναπληρωματικό CD μαζί τους σε audio CD (όχι σε mp3) .
  2. Το CD πρέπει να έχει μόνο το κομμάτι του συγκεκριμένου προγράμματος στην εξωτερική επιφάνεια του οποίου θα αναγράφονται απαραίτητα η επωνυμία του Φορέα, ο τίτλος του προγράμματος και η διάρκειά του.
  3. Η ένταση της μουσικής θα είναι σταθερή από τα μηχανήματα ήχου της διοργάνωσης. Δεν επιτρέπεται η αυξομείωση του ήχου από τους προπονητές. Για το λόγω αυτό πρέπει οι μουσικές να είναι άριστα ηχογραφημένες.

• Αρμονία μεταξύ χορογραφίας, μουσικής και συγχρονισμού.

Στα προγράμματα μπορούν να περιλαμβάνονται στοιχεία από:

•Ρυθμική Γυμναστική με η χωρίς όργανα, σε συνδυασμό η μεμονωμένα.(Ατομικά)

• Αεροβική Γυμναστική

• Ενόργανη Γυμναστική 'Ασκήσεις Εδάφους'

• Ακροβατική Γυμναστική

• Παραδοσιακούς Χορούς (με ασκήσεις γυμναστικής)

• Μοντέρνους Χορούς (με ασκήσεις γυμναστικής)

Ελεύθερη Επιλογή

• Τζαζ (με ασκήσεις γυμναστικής) κ.α.

Τα προγράμματα θα εκτελούνται σε ταπί (πάχους 1εκ. 12μX12μ) και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικώς. Κάθε φορέας που συμμετέχει στο Φεστιβάλ θα πρέπει να έχει τη σημαία του με τυπωμένη την επωνυμία και τα σύμβολά του. Οι αθλητές και οι αθλήτριες λαμβάνουν μέρος με ευθύνη του φορέα που εκπροσωπούν, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο των ιατρικών βεβαιώσεών τους. Στους διοργανωτές του φεστιβάλ παρέχετε η άδεια να αντιγράψουν, δημοσιοποιήσουν ,χρησιμοποιήσουν φωτογραφικό υλικό η' βίντεο προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την προώθηση τον αθλημάτων .

Με τη δήλωση συμμετοχής, ο φορέας δηλώνει ότι έχει λάβει γνώση των όρων συμμετοχής και αποδεσμεύει και απαλλάσσει το διοργανωτή από οποιαδήποτε ευθύνη για τραυματισμό εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου, πριν μετά και κατά τη διάρκεια του προγράμματος, όπως και κάθε αξίωση σε περίπτωση απώλειας προσωπικών ειδών σε οποιοδήποτε μέρος του γηπέδου.

Δ. Κόστος συμμετοχής αθλουμένων οχτώ (8) Ευρώ ανά άτομο και ανά πρόγραμμα.

Οι πληρωμές θα γίνονται με τραπεζική κατάθεση στην Τράπεζα (Πειραιώς ) στον παρακάτω λογαριασμό:GR2501714240006424138010640. ΑΛΜΑ ΩΡΩΠΟΥ

Παρακαλούμε στην κατάθεση να αναφέρεται το όνομά σας και η ομάδα σας.

Πληρωμές με μετρητά στο γήπεδο την ώρα της εκδήλωσης δεν θα γίνονται δεκτές.

Κατά την διάρκεια της διοργάνωσης ζητήστε τα σχετικά παραστατικά των πληρωμών από το λογιστήριο.

Η εξόφληση πρέπει να γίνει μέχρι 23 Απριλίου 2018. Σε περίπτωση ακύρωσης μετά την 20/03/2018 οι καταβολές δεν επιστρέφονται .

Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες.

Θα γίνουν ειδικές βραβεύσεις στις παρακάτω κατηγορίες:

1. Πολυπληθέστερη Ομάδα.

2. Το πρόγραμμα συμμετοχής να έχει μεγάλη γκάμα ηλικιών.

Ε. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 23/04/18.

• Για περισσότερες πληροφορίες στα Τηλέφωνα 6931165815 - 6908726015

• Ε-mail alma.oropos@gmail.com

www.almaoropou.com

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Η Γενικός Γραμματέας

ΑΝΔΡΕΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΚΟΥΛΙΚΟ ΤΖΑΦΑΡΟΒΑ